Nivel profesional - 15 lecții - 4200 lei

alungirea unghiilor pe forme (patrată, rotundă, ascuțită, ovală, migdală, "balerina"), acoperirea unghiilor naturale, corecția unghiilor, alungirea unghiilor, lucru cu freză, manichiură combinată, french, instruire în lucrul cu gel-lac, aplicarea in design a sclipicilor, foliilor de aluminiu, design cu mineralulmică, aplicarea pudrei, pietrilor.

Pe lîngă acestea, veți cunoaște bazele art-designului pe unghi. Cu ajutorul gelurilor de culoare veți reuși în crearea diferitor designe (flori,abstracție, buchete, fonuri).  

Nivel de bază - 10 lecții - 3200 lei

alungirea unghiilor pe forme (patrată, rotundă, ascuțită, ovală, migdală), acoperirea unghiilor naturale, corecția unghiilor, alungirea unghiilor, lucru cu freză, manichiură combinată, french, instruire în lucrul cu gel-lac, aplicarea in design a sclipicilor, foliilor de aluminiu, design cu mineralulmică, aplicarea pudrei, pietrilor.

Nivel începător - 5 lecții - 2200 lei

alungirea unghiilor pe forme (patrată, rotundă), corecția unghiilor, lucru cu freză, french, aplicarea in design a sclipicilor, pietrilor.

Perfecționare - 1 lecție - 700 lei

Puteți alege oricare dintre nivelurile propuse. Aceste discipline includ:

1. Instruire în crearea de unghii pe forme, acoperirea unghiilor naturale, corectarea.

2. Design variat cu aplicarea foliilor de aluminiu, mică, sclipicilor, precum și french.

3. Alungirea unghiilor, lucru cu freză, manichiură de feronerie.

4. În plus, nivelurile de bază și profesional includ instruirea în lucrul cu gel de lac.

Toate materiale și modele sunt oferite de studiou. La finalizarea cursurilor, tuturor studenților i se eliberează un certificat și un suport de informații, care va permite consolidarea cunoștințelor, și la etapa începătoare, acesta va servi ca un suport pentru respectarea tehnologiei și ordinii de efectuare a procedurilor.