Învitație

Vă salutăm! “Fancy”vă propune spre însușire o specialitate minunată și solicitată- maistru/specialist în modelarea unghiilor!

Marca comercială “Fancy” a apărut pe piața muncii Moldovei în anul 2007, pentru ca fiecare doritor să poată să devină un specialist în domeniul serviciilor de înfrumusețare. Actualmente, marca comerciala “Fancy” este un brand cunoscut, care a trecut înregistrare la Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova.

“Fancy” își desfășoară activitatea în următoarele domenii: instruire în design-ul și îngrijirea unghiilor, comercializarea materialelor pentru lucru, precum și servicii de modelare a unghiilor în salon.

Alegînd cursul de modelare a unghiilor, de art-design sau de tehnică picturii cu pensulă plată, Veți reuși să efectuați niște forme superbe și un design al unghiilor excepțional! Studiind cursul de manichiură, veți cunoaște modalitățile de îngrijire a mîinilor cu ajutorul procedurilor SPA și parafinoterapiei.

Toți studenții beneficiază de un certificat de absolvire a cursurilor, cu ștampilă studioului și cu o descriere detaliată a disciplinelor studiate. De asemenea, îi ajutăm studenților noștri în alegerea instrumentelor necesare de lucru sau, la dorință, venim cu un ajutor în organizarea locului de muncă personal.

Ne-am propus ca scop să devenim liderii în domeniul design-ului și îngrijirii unghiilor, cît și să-i atragem toate femeile la aceasta.Succesul nostru-este succesul tuturor, care vor să devină frumoși și de succes.

Bine ați venit în lumea unghiilor frumoase și mâinilor îngrijite!